x

Najmlađi PR u BiH poziva na 4. Kids Kinđurijadu: Sprema se najšarenija zabava za malu raju!

Četvrta Kids Kinđurijada bit će održana 25. februara u Domu mladih, a ovogodišnje druženje počinje u 12 sati. Male kinđure sve do 16 sati očekuje super zabava uz muziku, ples i zanimljive radionice koje su pažljivo osmišljene, atraktivne i raznolike.

Kids Kinđurijada počet će u 12 i trajati sve do 16 sati, a četverosatni program djeci i roditeljima ponudit će mnoštvo zabave, igre i edukacije. Ovogodišnja Kinđurijada ima i najmlađeg PR-a u Bosni i Hercegovini Taru Šelo koja je na konferenciji objasnila šta nas sve očekuje ove godine.

 

Nove plesne korake učimo od Vedrana Marčete na plesnoj radionici ``Aster``. Na ``UHU eko radionici`` kroz pravljenje sopstvenih kinđura imat će priliku da osjete ponos kada nešto sami naprave, da surađuju, razmišljaju i uče kroz igru te da recikliraju.

 

``Čunga-lunga radionica slikanja`` bit će mjesto stvaranja malih umjetničkih djela uz voditeljicu Natašu Erić.

 

Od takta, preko zvuka do melodije, na muzičkoj radionici djeca će imati priliku upoznati se i zasvirati na muzičkim instrumentima uz voditelja Nedima Sofića muzička radionica ``Note``.

 

Ovogodišnja Kids Kinđurijada bit će bogatija za Lego korner koji će upotpunti kreativnu zabavu. 

 

Veseloj zabavi ove godine pridružit će se i ``TAKO - studio keramike i grnčarstva``. Na radionici grnčarstva kroz izradu keramičkih predmeta, djeca će imati priliku slobodno istraživati, eksperimentisati i igrati se.

 

Uz pomoć prijatelja Kids kinđurijade besplatno je obezbijeđena Argeta užina, Sola sokovi, Jana voda, Podravka grickalice kao i Vispak i Chunga Lunga slatkiši.

(Klix.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.