x

Najnoviji Lancôme proizvodi za čišćenje lica!

Za mlade ljude u dvadesetim i tridesetim godinama (tzv. 'milenijalce'), koncept makeupa počiva na jedinstvenoj mantri: eksperiment, reinterpretacija, sloboda izbora.

Ova umrežena generacija strastveno pristupa svemu što radi, pa tako i rado prihvaća te usavršava tehnike koje su ranije bile rezervirane samo za profesionalce, primjerice konturiranje, osvjetljavanje i drapiranje. Napravit će sve kako bi postigli što odvažniji look koji se mijenja iz dana u dan.

 

Promjene u ritualu ljepote utječu i na način uklanjanja makeupa

 

Baza, podloga, korektor za prekrivanje podočnjaka, ruž, sjenilo, tuš... I dok dodatni koraci u ritualu ljepote daju primjetno bolje rezultate, istovremeno zahtijevaju i brižljivo uklanjanje makeupa u savršenom skladu s individualnim potrebama, kako bi se očuvalo zdravlje kože.

 

S obzirom da svi ponekad skinu makeup u žurbi ili čak i preskoče pokoji korak, Lancôme ženama nudi dragocjenu pomoć - dvije nove tehnike dvostrukog čišćenja. Bi-Facil Visage i Miel-en-Mousse mogu se koristiti po želji za potpuno uklanjanje makeupa i čišćenje komadićem vate ili vodom. Novi je ritual uklanjanja makeupa prikladan za sve tipove kože te pruža ugodno osjetilno iskustvo koje donosi učinkovite rezultate.

 

Bi-Facil Visage, zvijezda brzog uklanjanja makeupa

 

Proizvod za uklanjanje makeupa Bi-Facil Eye Make-Up Remover razvijen je 1991. te je ubrzo postao jedan od najpoznatijih proizvoda te vrste na tržištu. Sada predstavljamo Bi-Facil Visage, dvofaznu formulu s jedinstvenim karakteristikama koje su proslavile stariju verziju, za dubinsko uklanjanje makeupa i učinkovito čišćenje lica. Proizvod valja protresti prije upotrebe, kako bi uljna faza otopila jake pigmente i čestice makeupa, nakon čega micelarna voda s površine uklanja sve ostatke nečistoća.

 

Bi-Facil Visage uspješno i brzo uklanja čak i jako naglašeni makeup, a da pritom ne iritira osjetljivu kožu.

 

Učinkovitost, osjećaj svježine i jednostavan način uporabe ključne su prednosti proizvoda Bi-Facil Visage.

 

Savjet: kako biste u potpunosti uklonili makeup, komadić vate natopite losionom Bi-Facil Visage i nježno prebrišite lice sve dok ne uklonite sve tragove makeupa. Ujutro ponovite postupak, kako biste nanijeli makeup na savršeno čistu kožu.

 

Miel-en-Mousse, novi proizvod za uklanjanje makeupa koji će razbuditi sve vaše osjete i bez kojeg više jednostavno nećete moći

 

U želji da uklanjanje makeupa učini ugodnim osjetilnim iskustvom, Lancôme je kreirao Miel-en-Mousse, proizvod s dvostrukim djelovanjem koji sadrži vodu obogaćenu bagremovim medom.

 

Tekstura 2-u- 1 nalik na med pri nanošenju privlači čestice makeupa i nečistoća te se u dodiru s vodom pretvara u pjenu, uklanjajući sve preostale nečistoće.

 

Ovaj je proizvod uistinu poseban zbog toga što se može koristiti za uklanjanje najrazličitijih vrsta makeupa, čak i onih najzahtjevnijih, ostavljajući kožu savršeno čistom, što je potvrdilo 91% ispitanica.

 

Dodatni je bonus ugodan i iznimno privlačan miris meda i vanilije….

 

Savjet: iskoristite sve dobrobiti proizvoda Miel-en- Mousse slijedeći tri jednostavna koraka:

 

1- Istisnite malu količinu proizvoda na dlan te ga nanesite na lice kako bi se zagrijao. Na taj će način doći do promjene teksture, koja veže i uklanja čestice makeupa i nečistoća.

 

2- Dodajte vodu kako biste dobili emulziju i umasirajte kružnim pokretima. Nastat će delikatna pjena koja uklanja pigmente i nečistoće.

 

3- Isperite toplom vodom. Rezultat: vaša je koža čista, hidratizirana i zrači zdravim sjajem.

 

Nemojmo zaboraviti Bi-Facil Eye Make-Up Remover, ključnu fazu uklanjanja makeupa Bi-Facil Eye Make-Up Remover neizostavan je dio rituala uklanjanja makeupa, neovisno o tome volite li smokey eye ili cat eye look. Ovaj je kultni proizvod osvojio nekoliko nagrada te je i dalje jedan od najprodavanijih Lancômeovih proizvoda. U čemu je tajna? U izvanrednoj dvofaznoj formuli koja omogućuje besprijekorno uklanjanje makeupa bez ikakvih iritacija.

 

Savjet: kako biste učinkovito uklonili makeup, protresite bočicu i nanesite izdašnu količinu proizvoda Bi-Facil Eye Make-Up Remover na komadić vate. Pritisnite je na kapke desetak sekundi kako bi rastopio makeup, a zatim ga nježno uklonite, brišući trepavice od korijena prema vrhovima.

 

Kako postići blistavu kožu: slijedite Lancômeov savjet i uklonite makeup u tri jednostavna koraka

 

Znajući da je čista, zdrava i blistava koža najbolja baza za besprijekoran makeup, Lancôme je kreirao ritual uklanjanja makeupa u tri koraka:

 

1. korak : uklonite makeup s očiju koristeći Bi-Facil Eye Make-Up Remover,

 

2. korak: uklonite makeup i očistite lice koristeći Bi-Facil Visage or Miel-en-Mousse, ovisno o tome koristite li radije komadiće vate ili vodu,

 

3. korak: na kožu nanesite tonik za lice Tonique Confort.

 

Tonique Confort obogaćen je ekstraktima meda i slatkog badema. Hidratizira i umiruje kožu, pritom nježno uklanjajući ostatke makeupa i nečistoća. Pobuđuje prekrasan osjećaj ugode i mekoće, ostavljajući kožu besprijekorno čistom i spremnom za daljnju dnevnu ili noćnu njegu.

 

Informativne cijene:

 

MIEL EN MOUSSE F/P200ML Pjenušavi odstranjivač šminke sa medom od bagrema. 59 BAM

 

MIEL EN MOUSSE T50ML Pjenušavi odstranjivač šminke sa medom od bagrema. 28 BAM

 

BI FACIL VISAGE F200ML Dvofazna micelarna voda za odstranjivanje šminke s lica - pogodno i za osjetljivu kožu. 59 BAM

 

BI FACIL VISAGE F75ML Dvofazna micelarna voda za odstranjivanje šminke s lica - pogodno i za osjetljivu kožu. 28 BAM

 

MOUSSE AÉRIENNE 200ml Nježna pjena za čišćenje lica s ekstraktom papaje. Za sve tipove kože. 59 BAM

 

EXFOLIANCE CLARTÉ 100ml Gel za čišćenje i eksfoliaciju s ekstraktom papaje. Za sve tipove kože. 59 BAM

 

MASQUE HYDRA- INTENSE 100ml Hidratantna gel maska za normalnu i mješovitu kožu. 59 BAM

 

MASQUE PURE EMPREINTE 100ml Maska za čišćenje lica s bijelom glinom. Za masnu kožu. 59 BAM

 

BI FACIL YEUX F75ML Nemasna tekućina za odstranjivanje šminke s očiju. Pogodno za osjetljive oči. Nanesite blazinicom. 36 BAM

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.