x

Najnoviji solarijum stigao u ``Fabriku ljepote`` na Dobrinji!

Salon za uljepšavanje„Fabrika ljepote“ upotpunio je svoju ponudu nabavkom najnovijeg solarijuma, renomiranog proizvođača Megasun. Imajući u vidu da je riječ o najprodavanijem modelu firme Megasun, nimalo ne iznenađuje što su se u „Fabrici ljepote“ odlučili upravo za Megasun 6800 Ultra Power. 

Fabrika Ljepote

Dobrinja 1., Dabrobosanska ulica

065/066-067

U solarijum su ugrađene nove i najjače Cosmedico lampe, vodećeg svjetskog proizvođača lampi za solarijume, stoga iz „Fabrike ljepote“ poručuju da ćete zagarantovano, u najkraćem vremenu, za minimum novca imati prekrasan, bronzani ten. 

 

Promociji solarijuma prisustvovala je i Ana Tešanović, Miss turizma BiH 2012., uživajući u svim čarima  Megasun 6800 Ultra Power, od kojih je istakla blago osvježenje u vidu Aquacool prskalica i citrusnu aromu koja se u solarijumu širi tokom sunčanja. Bila je prijatno iznenađena činjenicom da je već nakon prvog sunčanja od 4 minute njena koža primila boju, štaviše blago i prolazno crvenilo, te je poručila damama da lampice u ovom solarijumu zaista jesu nove, i da će veoma brzo potamniti.

 

Usluge permanentnog makeup-a, profesionalnog šminkanja, nadogradnje noktiju, depilacije i masaža samo su neki od tretmana u kojima možete uživati u ovom prelijepo uređenom salonu, a ljubazno osoblje će se pobrinuti da izađete zadovoljni i relaksirani.

 

„Fabrika ljepote“ poziva sve one koji žele izgledati lijepo i osunčano, ali i ojačati svoje fizičko zdravlje vitaminom D i poboljšati raspoloženje, da dođu i uživaju u solarijumu Megasun 6800 Ultra Power. 

 

Dobrodošli u „Fabriku ljepote“!

Mob. (Viber): 065/066-067

Facebook stranica: 
https://www.facebook.com/Fabrika-Ljepote-967740953300703/?fref=ts

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.