x

Najpopularnija Meksikanka u BiH Andrea Mendoza napokon upoznala Edina Džeku!

Meksikanka Andrea Mendoza koja je preko Facebook-a postala poznata kao veliki navijač i simpatizer Edina Džeke, naše reprezentacije i Bosne i Hercegovine uopšte, napokon je uspjela upoznati Dijamanta. Naime, prošle godine Mendoza izrazila je veliku želju da upozna Edina, a nakon medijskog publiciteta stekla je brojne prijatelje iz Bosne i Hercegovine.

Osim Džeke, upoznala je i ostale reprezentativce BiH, među kojima i Medunjanina, Vršajevića, Salihovića, Ibiševića, Šunjića, Sušića.

 

- Toliko sam dugo čekala na ovaj dan. Napokon sam upoznala Edina Džeku i toliko sam sretna da sam na devetom nebu. – poručila je Mendoza.

 

Mlada Meksikanka uživo je gledala jučerašnju pobjedu BiH nad Meksikom i to u dresu naše reprezentacije sa brojem 11 na leđima.

 

Kako kaže njeni sunarodnjaci nisu baš sa pretjeranim odobravanjem gledali na izbor reprezentacije za koju je jučer navijala, no kaže da je sretna zbog pobjede Bosne i Hercegovine, te da naravno želi svu sreću kako svom Meksiku, tako i Zmajevima u Brazilu.

 

Podsjetimo, Zmajevi su u okviru priprema za Mundijal u Brazilu, odigrali u Chicagu prijateljsku utakmicu protiv Meksika kojeg su savladali rezultatom 1:0.

 Izvor:Dnevni avaz

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.