x

Najposjećeniji fitness-centar i solarij u BiH!

Sunlight beauty solarij i Fitness Sunlight Run su po ko zna koji put opravdali epitete najluksuznijih i najekskluzivnijih radnji iz svoje oblasti. To govori i velika brojnost i posjećenost zadovoljnih članova, pa su u proteklom periodu zabilježene enormno visoke i pri tome rekordne posjete, kako u Sunlight beauty solariju, tako i u nedavno otvorenom Fitness centru Sunlight Run. Naime, i sami smo bili svjedoci velikog broja onih koji nisu krili osmijeh na licu zbog niza pogodnosti fitness-centra, koji je urađen po evropskim standardima. Također, solarij koji se nalazi odmah pored fitness-centra, bez obzira na tople ljetne dane bio je pristanište velikom broju onih koji su željeli postići savršenu boju tijela.

Sunlight Run

Grand centar - Ilidža

+387 61/101 - 929

Koncept Fitnessa Sunlight Run je usklađen sa vrhunskim, svjetskim standardima u ovoj oblasti. Posjeduje najkvalitetniju opremu i najbolje uvjete za vježbanje, a nalazi se na odličnoj lokaciji, na Ilidži - Grand centar (Butmirska cesta br. 14), na II spratu na 600 m2.

Posjeduje sve što je jednom fitness-salonu potrebno (tuš-kabine, svlačionice, najbolju opremu...) kao i znatan broj članova koji se povećava svakim danom, u što se možete i sami uvjeriti. Pored usluga fitnessa, u mogućnosti ste koristiti i usluge pilatesa u terminu od 19:30 do 20:30 sati (srijeda i petak), dok će usluge aerobika i zumbe biti dostupne od septembra. Cijena mjesečne članarine je 45 KM za muškarce, 35 KM za žene. Vrijeme dolaska na dan je neograničeno, kao i trajanje vašeg treninga. Radno vrijeme fitnessa je od 10:00 do 22:00 sati, a u toku mjeseca ramazana pored redovnog radnog vremena u mogućnosti ste koristiti i večernje termine, svakim radnim danom od 00:00 do 02.00 h.

Uz instrukcije tima Sunlight Run bez sumnje ćete postići savršenu formu. Sve dodatne informacije možete dobiti na facebook stranici Fitness Sunlight Run.

Naravno, tu je i neizostavno mjesto brojnim djevojkama, muškarcima, pripadnicima iz javnog svijeta, a koje se nalazi odmah pored fitness-centra. Govorimo o Sunlight beauty solariju kojeg krasi najnovija tehnologija, najmoderniji dizajn, profesionalno i ljubazno osoblje te ugodan ambijent. Studio non-stop krasi i veliki broj mladih i atraktivnih djevojaka, ali i muškaraca koji žele imati zdrav, blistav i preplanuo ten. U sjajne usluge fitnessa i solarija do sada se uvjerio i veliki broj poznatih ličnosti raznih profesija: sportisti, manekeni, pjevači. Između ostalog, tamo česti gosti su: Zlatan Duratović, Armin Bijedić, Emina Karišik, Dževad Poturak, Daniella Mijatović, Rialda Karahasanović, Adnan Omerović, Slađana Mandić, Seyo i Nino Boy, Zehra Bajrektarević te brojni drugi. Stoga, ukoliko se zadesite u Grand centru na Ilidži posjetite oba objekta i uvjerite se zašto su to najposjećeniji centri ovakvog tipa u BiH.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.