x

Najpoželjniji neženja estrade prošetao Sarajevom u društvu Mirze Vranj, Tanje Đurović i Verene Cerovine!

On je u više navrata proglašen najpoželjnijim neženjom na estradi, a i sam je priznao kako mu nepristojne ponude pljušte sa svih strana. Ipak, lako ih izbjegava, jer je zaljubljen u svoju djevojku.

Verena Cerovina, Tanja ?urovi?, Bojan Vaskovi? i Mirza Vranj

Bojan Vasković, rođeni Sarajlija i frontmen Lexington Banda, 31-godišnjak koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, što svojim vokalnim sposobnostima, tako zbog izuzetnog odgoja i pristojnosti nedavno je posjetio Sarajevo, gdje je dva dana odvojio za ``sedmu silu`` - što za printane medije, tako i za snimanje emisija.

 

Bojan je oduvijek važio za ljubaznog mladića, koji je svoju karijeru gradio zahvaljujući sjajnom glasu. Slava mu ni u jednom momentu nije udarila u glavu, pa mu se sve vratilo punim dvoranama, klubovima i diskotekama.

 

Da važi za najpoželjnijeg nežanju, paparazzo Ekskluziva.ba portala se uvjerio u Sarajevu, kada su mladog pjevača pripadnice ženske populacije bukvalno salijetale sa svih strana.

 

Vasković je bio u društvu voditeljica Mirze Vranj i Tanje Đurović, tako da ćemo ga moći gledati u njihovim emisijama ``Glam Blam`` i ``Sa Tanjom na ti``, ali i u društvu pjevačice Verene Cerovine. Dobro raspoložena ekipa je uživala u šetnji gradom, a kako je Bojan bio zadovoljan profesionalnošću ovih dama, u znak zahvalnosti častio ih je pićem i večerom u dva poznata sarajevska objekta. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.