x

Nakon 8 godina Sejo Boy se vratio u ``Hayat production``

Sejo Boy svoju popularnost stekao je davne 2005. godine pjesmom “Hoću na tvoje rame”, koja je ujedno i naziv njegovog prvog albuma. Pjesma “Hoću na tvoje rame” pobrala je mnoge nagrade te postala najslušanija pjesma u regionu. Slobodno se može reći da je ovo njegova “lična karta” s kojom je na velika vrata ušao na estradnu scenu.

2007. godine Sejo Boy snima i drugi album, “Uzimaš mi dušu nježno”, u izdanju ``Hayat productiona``. I ovaj album, kao i prethodni, publika s oduševljenjem prihvata, a harizmatičnog Seju lansira još nekoliko stepenica ka vrhu estrade.

 

Predvođen ljubavlju prema muzici, jakom željom za uspjehom i odličnim vokalnim sposobnostima, Sejo nastavlja sa snimanjem singlova i albuma. Ukupno je snimio četiri albuma.

 

Snimao je i balade i pjesme bržeg ritma, a sve što je snimio njegova publika je rado prihvatila.

 

Protekla 3 mjeseca u životu Seje Boya obilježili su nastupi širom svijeta, gostovanja u medijima te rad u studiju na novoj pjesmi “Žena nevjerna”. Sejo Boy se ovom pjesmom, nakon punih 8 godina odsustva iz programa Hayat TV-a, vraća u svoju izdavačku kuću.

 

“Žena nevjerna” će ovih dana u izdanju ``Hayat productiona`` dobiti i svoj vizuelni identitet.

 

Tekst i muziku za pjesmu napisao je Milanko Ćirović, za aranžman se pobrinuo Sejo Boy, a sve je miksano u studiju ``Nino Boy resords``.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.