x

Nakon Arduanine svadbe, Al’Dino otvorio dušu: Zašto nikad neću oženiti Sarajku?!

Moj emotivni život je odličan. Sretan sam i uživam u svakom trenutku, kazao je za Express pjevač.

I dok svi pričaju o Arduani Pribinja, koja je iznenada ušla u novi brak, tabloid Express odlučio je da se raspita šta se događa s njenim bivšim suprugom, pjevačem Al’Dinom Kurićem.

 

– Moj emotivni život je odličan. Sretan sam i uživam u svakom trenutku – kazao je za Express pjevač, govoreći kako je njegova izabranica iz Sarajeva i da su izvjesno vrijeme u vezi. 

 

No, kada su ga pitali hoće li im otkriti njeno ime, odgovorio je u svom stilu: 

 

– Joj, ne mogu da ga se sjetim. Nijedno lijepo mi sad ne pada napamet. Ustvari, mrsko mi da ulazim u imenik… A da, svakako, mi je ukucana kao ljubav – kazao je u šali pjevač.

 

Iako Express nije uspio saznati ime nove odabranice Al’Dina Kurića, ovaj tabloid piše da je riječ o zanosnoj brineti, s kojom je dan prije njihovog razgovora viđen u Vogošći kako se drže za ruke. 

 

Na pitanje hoće li se i kod njega uskoro začuti svadbena zvona, Al’Dino je kazao da njegova nova životna filozofija ne poznaje brak, ali zato jako dobro poznaje ljubav. 

 

– O braku nemam pozitivno mišljenje, i smatram da je brak oduvijek bio forma koju su izmislile crkve, a društvo prihvatilo. Svakako se u praksi sve više pokazuje da su to samo “mrtvi pacijenti” koji se održavaju na aparatima – kazao je pjevač, te nakon razgovora s novinarima Expressa krenuo za Zagreb gdje radi na novoj pjesmi. 

 

Izvor: dalsivalter.com/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.