x

Nakon Sarajeva, inkubator doniran i u Travniku !

Potpisivanjem ugovora o donaciji Hayat TV donirala je i drugi inkubator, koji je kupljen zahvaljujući podršci gledatelja Hayat TV-a u humanitarnom projektu „Dobri ljudi“. Podršku projektu dala je i firma ``Medical``, generalni zastupnik i distributer proizvoda General Elektric od koje je Hayat TV kupila inkubator tipa „Girafe“, koji je doniran JU Bolnici Travnik, tačnije Odjelu ginekologije i akušerstva. Uprava i osoblje bolnice, itekako zadovoljni posjetom predstavnika Hayat TV-a oduševljeno su prihvatili donaciju. 

``Prvo moram da zahvalim Hayat TV-u što nas nije zaboravio. Male sredine kao što je Travnik, nekako su na granici inrofmativnih glasila. Ova kuća, ovi ljudi i ovaj narod zaslužuje brigu. Naročito sad ovim donatorskim činom Hayat TV je ojačao nas, toliko da ni sami mi ni Hayat TV nismo svjesni koliko``, kazao je prim. dr. Mirsad Granov, direktor JU Bolnica Travnik. 

Prilikom posjete predstavnici Hayat TV-a obišli su Odjel ginekologije i akušerstva gdje su se uvjerili da ova bolnica zaista ima izvanredno osoblje, čiste prostorije i dobre uvjete za boravak pacijentica. Tokom posjete u bolnici je rođeno 5 beba. Slijedeće odredište je bolnica u Bihaću kojoj će također biti doniran jedan inkubator.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.