x

Nakon ovih riječi je uslijedio brutalan napad: Isplivala SMS prepiska između Milice i Simona! (FOTO)

Već danima domaća javnost bruji o brutalnom sukobu srpske reprezentativke Milice Dabović i njenog bivšeg dečka Šimeta Simeona Šiklića, koji će dobiti sudski epilog. Naime, bivša košarkašica podnijela je krivičnu prijavu protiv Simona zbog toga što ju je, kako navodi, šamarao i davio u njenom stanu na Paliluli, nakon čega je za Šiklićem raspisana potjernica. 

On se, pak, dobrovoljno javio Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u kojem je u pratnji advokata poslije nje dao izjavu o cijelom slučaju.

 

Tužilac Šiklića tereti za ugrožavanje sigurnosti, zbog čega mu je izrekao zabranu prilaska Dabovićevoj, ali i oduzeo putnu ispravu, a kao jedan od glavnih razloga za brutalni sukob Milice i Simona koji je eskalirao fizičkim nasiljem navodi se Soraja Vučelić, sa kojom je hrvatski državljanin uslikan u noćnom provodu.

 

Pink.rs došao je u posjed Whatsapp prepiske Milice Dabović i Šimeta Šiklića nastale u noći pijre nego što će zajedničke fotografije Soraje i emotivnog partnera košarkašice preplaviti naslovne strane domaće štampe.

 

U dijelu konverzacije u čiji su posjed mediji došli vidi se da Simon pokušava da smiri vidno revoltiranu Milicu, koja svom dečku traži novac.

 

- Ološu, ljigavštino! Vidjećeš prekosutra naslovne strane, zapamtićeš me dok si živ! Jedino ćeš moju tetovažu nositi do kraja života, a ja od sutra tvoju više neću imati. Do dva sata fore imaš sutra - napisala je Milica Simonu, koji je odgovorio sa:``Na sajmu sam je pozdravio, tad nisi haos pravila``, vjerovatno aludirajući na Soraju.

 

Ipak, povrijeđena sportistkinja nije željela da popusti.

 

- Gadiš mi se, ološu! Daj mi pare i nestani! M*š iz države. Ništa nisi uradio. Gadiš mi se, alo, izlaziš sinoć, lažeš me. Ne obraćaj mi se. Sutra sam ti rekla - pare! Našoj ljubavi je kraj - navodi se u Miličinim porukama.

 

Inače, Milica Dabović je, kako dnevni list ``Informer`` piše, izjavila:``Simon mi je ukrao 50.000 eura``, a da li bivša košarkašica od svog bivšeg potražuje ovaj novac ili je nešto drugo po srijedi, za sada nije poznato.

 

Pozvali smo Milicu kako bismo proverili o kakvom se novcu radi, međutim, ona nije željela da komentariše Simonov navodni dug.

 

- Ne dajem nikakve izjave, čekam sud i pravdu. Ne nastavljam prepucavanje sa njim preko portala i novina, sve je advokat preuzeo na sebe. Čekam njegov znak - šta mi on kaže, tako nastavljam dalje. Ne mogu, ništa ne smijem da kažem, samo ću sebi napraviti problem. Ovaj put stvarno želim da se borim i da istina izađe na vidjelo - rekla je Milica za Pink.rs.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.