x

Nakon razvoda sa Džekinom sestrom: Pogledajte s kakvom ljepoticom je sada u vezi Mirza Šoljanin!

Nakon razvoda sa sestrom Edina Džeke Merimom, mladog bh. pjevača Mirzu Šoljanina mediji su povezivali sa brojnim djevojkama, a najdalje se otišlo onda kada je objavljeno da je u vezi sa Ninom Badrić. Sve to su, očigledno bile šuplje priče, jer barem ako je suditi prema fotografijama koje smo pronašli, Mirza uživa u ljubavi sa prelijepom manekenkom Hanom Terović, koja je svojevremeno dobila glavnu ulogu u njegovom spotu za pjesmu ``Tebi da se vratim``. 

Šarmantni i talentovani pjevač Mirza Šoljanin se očigledno dobro opekao, jer je njegova prethodna veza, odnosno brak sa Merimom bio u centru zbivanja, naročito kada je došlo do razvoda. Mediji su od tada objavljivali razne priče o Šoljaninu, što je vjerovatno jedan od razloga zašto sada ne želi govoriti o svojoj ljubavi sa prelijepom manekenkom Hanom Terović. 

 

Hana i Mirza su više puta viđeni zajedno u društvo, no u javnosti ne žele ostaviti utisak da su vezi. Pored toga i na društvenim mrežama, Mirza izbjegava objavljivanje zajedničkih fotografija, no ekipa Ekskluziva.ba portala je nekoliko zajedničkih pronašla na Instagram profilu njegove djevojke, a da je veza toliko ozbiljna dokaz je slika na kojoj je pjevač na zajedničkoj fotografiji sa Haninim roditeljima.

 

Da par uživa u ljubavi najbolje će pokazati fotografije koje su pred vama, a mi im svakako želimo puno sreće i puno lijepih trenutaka.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.