x

Nakon spekulacija kako je rođak ubio Jelenu Marjanović, oglasio se pjevačicin suprug Zoran!

Zoran Marjanović, muž pokojne pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović, istakao je da će tražiti najtežu moguću kaznu ukoliko se ispostavi da ju je ubio neko iz porodice, prenosi Informer. Ovako je Marjanović prokomentarisao tvrdnju da je Jeleni presudio neko blizak porodici ili član familije.

Zoran kaže da je uvjeren da je zločinac ipak neki ``slučajni manijak`` i dodaje da očekuje da će policija narednih dana riješiti slučaj i javiti mu ko je ubica.

 

- Ne znam na koga da sumnjam, ni šta da pomislim jer je previše verzija bilo, a mi u porodici nikakve neprijatelje nemamo. Čuo sam spekulacije da je moju Jelenu ubio možda čak i neki rođak ili neko blizak porodici, ali ja zaista nemam u koga da sumnjam. Moja Jelena se nikom nije zamjerila... I dalje mislim da je to neko koga ne poznajem, neki psihopata koji se tu slučajno zatekao - kaže Zoran i dodaje:

 

- Ko god to bude bio, čak i najbliži rođak, neću imati milosti. Tražiću da dobije najtežu i najveću moguću kaznu za djelo koje je učinio i da nikad više ne šeta ulicama, pa neka mi je i rod rođeni - poručuje Marjanović.

 

- Iako se istraga odužila, ja i dalje vjerujem da će srpska policija i tužilaštvo svoj posao uspješno odraditi do kraja. Nadam se da će slučaj ubrzo riješiti, a tada ćemo pričati o svemu. Živim za dan da vidim ko je mojoj Jeci na tako zvjerski način presudio - izjavio je za Informer suprug ubijene pjevačice. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.