x

Nakon što je izbjegla rafal od devet metaka: Anđela Veštica pala u zagrljaj Gastozzu!

Starleta i bivša por*o zvijezda Anđela Veštica je izbjegla rafal od devet metaka, koji je na nju ispalila bivša supruga njenog dečka Admira Arnautovića zvanog Šmrk. Samo noć kasnije od ovog događaja, ona je pala u zagrljaj rijaliti zvijezdi Nenadu Marinkoviću Gastozzu. 

Anđela Veštica koja se od nedavno okušala u muzičkim vodama snimivši rep pjesmu posljednji boravak u Sarajevu neće pamtiti po dobrom. Izbjegla je rafal od devet metaka, koji je na nju ispalila bivša supruga njenog sadašnjeg dečka Admira Arnautovića. 

 

Inače, Veštica je bila jedan od gostiju Jale Brata i Bube Corellija na koncertu u sarajevskom Domu mladih. U Sarajevo je stigla dan ranije, preživjela pravu traumu, a pucnjava je nije spriječila da bude tip top sređena na samom događaju u Skenderiji. 

 

Paparazzo Ekskluziva.ba portala je pratio situaciju iza scene, a Anđelu je najsrdačnije dočekao Nenad Marinković Gastozz. Čim su se ugledali pali su jedno drugom u zagrljaj, izljubili se, a kako su mnogi željeli da se fotografišu s njima, te da dobiju autogram, nisu imali dosta vremena da se ispričaju i izjadaju jedno drugom. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.