x

Nakon sto je napao fotoreportera u Beogradu - Aca Lukas ponovo iznenadio svoje fanove!

Aca Lukas prije nekoliko dana punio je novinske stupce u regionu zbog napada na fotoreportera u Beogradu, zbog čega je saslušan i u policiji. Šta će na kraju biti sa ovim skandalom još nije sigurno. 

Inače, otkako se pojavio na estradnoj sceni, Aca Lukas nikada ništa nije krio od svoje publike. Bio je jedan od prvih, ali i malobrojnih na našoj estradi, koji je pričao o porocima otvoreno. I čini se da je probao sve. Ali se samo čini, jer se Aca Lukas oprobao i u novoj ulozi, i to u ulozi glumca.

 

Lukas nedavno komponovao pjesmu “Duša prokleta”, koju je trebao on snimiti, ali se u posljednjem trenutku predomislio, pa ju je poklonio svom prijatelju crnogorskom pjevaču Slavenu Đukanoviću. Zanimljivo je da ovog pjevača zovu Crnogorski Aca Lukas, a sam Lukas ga smatra svojim nasljednikom, što je rekao i na svom beogradskom koncertu, kada ga je predstavio publici.

 

Spot za pjesmu potpisuje video produkcija “Davidea”, na čelu s Davidom Ljubenović, dok je aranžman i produkciju uradio Marko Đurašević Mahoni. Lukas se u spotu pojavljuje u ulozi glumca, svira klavir i igra šah s Slavenom, a da li mu leži uloga glumca i da li će se proslaviti kao kompozitor pokazat će vrijeme. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.