x

Nakon što je otkrila da je spavao sa učenicama za 50 eura: Profesor odgovorio Tamari!

Miroslav Blanuša iz Saobraćajno-tehničke škole oštro odbacuje tvrdnje autorke romana „Trofeji“ Tamare Marinković da se hvalio da ima svaku klinku za 50 eura.

- Ako se makar jedan odsto onoga za šta me je Tamara Marinković optužila ispostavi kao tačno, neka me razapnu kao Isusa Hrista, poručuje Miroslav Blanuša, profesor fizičkog u Saobraćajno-tehničkoj školi u Zemunu.

 

To je njegov odgovor na optužbe svoje bivše učenice i autorke kontroverznog romana „Trofeji“ da je pedofil koji je plaćao djevojčicama 50 evra za se*s! Revoltirana izjavama koje je Blanuša dao Kuriru da je ona psihički bolesna djevojka, koja je proganjala svoje profesore, Marinkovićeva je napisala na svom Instagram profilu da je on „matori dušebrižni pedofil, koji se hvali da može da ima koju hoće klinku za 50 eura, dok mu žena spava u drugoj sobi“. S druge strane, Miroslav kategorički odbacuje sve optužbe i najavljuje tužbu.

 

- Šta je ovo, ljudi moji?! Već sam se obratio i tužilaštvu i sudu, tužiću je za svaku laž koju je izgovorila o meni! Svaki dinar koji je dobila od prodaje tog sramnog romana uzeću joj, a sav novac ću dati Tiršovoj ili nekom domu za nezbrinutu djecu. I dalje tvrdim da je ona nepismena i, evo, ako se ispostavi da je ona napisala sve to, dozvoljavam joj da mi stavi povodac i da me kao psa prošeta od Terazija do Slavije - oštar je Miroslav.

 

Profesor kaže da je dobio podršku iz svih krajeva svijeta, od kolega, učenika, ali i od porodice:

 

- Ja sam porodičan čovjek, supruga mi je ljekar, sinovi inženjeri. Srećom pa se niko od njih nije potresao zbog ovih laži, bilo im je čak smiješno. Pa znaju ko im je otac! Ja u toj školi imam imidž najstrožeg, ali pravednog profesora. Imam sve dnevnike u koje sam bilježio i njen rad i kako se ponašala na časovima. Pa i njeni drugovi me podržavaju jer znaju da ništa nisam slagao.

 

Tamari Marinković smo poslali poruku, koju je vidjela, ali nije nam odgovorila na pitanja. Ona je u knjizi opisala sek*ualne odnose Nataše i njenih profesora. Neki tvrde da je sve to istina, drugi da je samo plod mašte. Sama autorka se još nije izjasnila.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.