x

Nakon što je otkrila da ju je tukao i pokušao silovati pred sinom, Albert Nađ u TV emisiji poručio: Bivša žena mi je bacila crnu magiju!

Bivši fudbaler Albert Nađ je sinoć u emisiji na TV Pink iznio razne optužbe na račun bivše supruge Jelene, a čitav slučaj ovih dana je dobio razmjere pravog skandala. Ona ga je optužila da je pokušao da je siluje pred djecom i da je dobijala batine, kao i da on ne plaća alimentaciju, pa njihovo troje djece žive na ivici bijede. 

Nađ je u studio donio dvije uplatnice od alimentacije i rekao da nema više para, jer je socijalni slučaj. 

 

- Dok sam imao plaćao sam. Imali smo milione i sad ih nema. Potrošili smo. Moja sadašnja supruga plaća mojoj djeci alimentaciju i nije me sramota. Ja sam na birou za nezaposlene - rekao je Nađ i iznio tvrdnju da je bivša supruga bacila crnu magiju na njega. 

 

- Ta žena se bavi nečim, ne znam čime, ali se bavi nečim. Ja vjerujem u crnu magiju jer sam je doživio na svojoj koži - rekao je Nađ. 

 

On je objasnio i zašto je prijavio policiji najstarijeg sina Nemanju. 

 

- Nazvali su me jednog dana i rekli da su gladni. Prijavio sam ga je mi je prijetio da će mi ``je*ati mater cigansku``. Prijavio sam ga da bih ga zastrašio - kazao je bivši fudbaler. Nemanja ima kataraktu na oku, a Nađ je rekao da želio želi da plati operaciju za njega, ali u Srbiji, a ne u Barseloni, kako je željela njegova supruga. 

 

Nađ je rekao i da se plaši incesta, to jest da njegova kćerka iz drugog braka sa Mirnom ne zaljubi u jednog od sinova iz prvog braka, što je izazvalo priličan šok u studiju. On je negirao da je tukao bivšu suprugu i rekao da bi volio da ga mediji poslije ovoga ostave na miru. 

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.