x

Nakon svađe sa suprugom objesio 2-godišnjeg sina i sebe

Šokantne i nesvakidašnje vijesti stižu iz Hrvatske. Nakon svađe sa suprugom Mihael (25) je uzeo sina Karla (2) i krenuo u drvarnicu. Prije nego je sebi i sinu oduzeo život, supruzi je prijetio da će ubiti njihovu djecu...

Mihael me opet htio napastovati. Posvađali smo se. Rekao je da će me pribiti na križ, otrgnuo mi je mobitel i bacio ga je u zid, govori jecajući i plačući Tatjana Škorjanec (24).

Nakon svađe Mihael je uzeo sina Karla (2) i rekao da idu na ljuljačke u kvart.

- ``Kći Vita (4), nasreću, nije htjela ići s njim i čvrsto mi se privinula na prsa`` - govori Tatjana drhtavim glasom, dok joj iz podbuhlih očiju od plakanja nezaustavljivo teku suze.

- ``Kad sam shvatila da ih dugo nema, izašla sam ih potražiti, ali nije ih bilo. Nazivala sam obitelj i prijatelje, ali nitko nije znao gdje je. U Čakovcu sam sjela na vlak kako bih otišla do Gornje Dubrave, ali kad sam stigla do kolodvora, zazvonio mi je telefon`` - nastavila je Tatjana.

U drvarnici kraj svoje rodne kuće u Gornjoj Dubravi kraj Čakovca Mihael Škorjanec (25) na Staru godinu oko 16 sati objesio je sina. Potom se i on objesio.

Mihael i Tatjana u braku su bili četiri i pol godine.

- ``Cijelo je vrijeme pio i nikad nisam vidio da pije nešto bezalkoholno. Prije mjesec i pol proveo je 15 dana u zatvoru zbog učestalih prometnih prekršaja i jer je vozio nakon oduzete vozačke. Nakon zatvora kao da mu se dodatno pomračio um. Prema Tatjani je bio gori nego prije`` - rekao je Stanislav, Tatjanin brat koji je s njom došao do kafića u Nedelišću kako bi preuzela svoju posljednju plaću s kojom će podmiriti troškove pogreba. Mihaelovi roditelji žele ga pokopati uz sina, ali Tatjana to ne želi ni čuti.

- ``Dugo smo imali problema u braku. Branio mi je da radim kao konobarica, branio mi je da se viđam s prijateljicama, a poslije i da mi one dolaze u posjet. Čak i u trudnoći me prisiljavao na seks, bio je opsjednut. Ako nisam htjela, ispljuskao bi me i nije ga odbijalo ni što sam bila sva u suzama. Kad sam bila šest mjeseci trudna, istukao me jer sam ga odbila pa sam pozvala policiju. Ali oni danas kažu da o tome ne postoji zapisnik. Kad se vratio iz zatvora, rekla sam mu da ću tražiti razvod. Prijetio mi je da će mi ubiti djecu i da ih više nikad neću vidjeti. Mislila sam da to govori samo iz ljutnje. Ni u najgoroj noćnoj mori nisam očekivala ovakav ishod`` - kaže Tatjana koja se tijekom cijelog razgovora tresla i nije mogla suzdržati suze.

Njezina četverogodišnja kći još ne zna tragičnu vijest da joj je brat mrtav. Tatjana ne zna kako joj to objasniti.

- ``Cijelo vrijeme me ispituje gdje je Karlek. Bili su jako povezani`` - kaže Tatjana.

Saznala je da je Mihael ostavio oproštajno pismo, ali je ono kod policije i još ne zna što u njemu piše. Također, još ne zna tko je Mihaela odvezao do Gornje Dubrave koja je od Čakovca udaljena 15 kilometara. U kući gdje je Mihael ubio sina i sebe stanovali su do prije dva tjedna. A u kući do njihove stanuje rodbina.

U stambenoj zgradi u koju su se Škorjanci uselili kao podstanari također nitko nije primijetio ništa čudno. Međimurska policija pronašla je poznanika koji je Mihaela odvezao u Gornju Dubravu. On nije znao koje su Mihaelove namjere, rekao nam je glasnogovornik PU međimurske Zdravko Kolarić. Oproštajno pismo su zadržali kako bi sa sigurnošću utvrdili da je autentično. Što se tiče policijske intervencije na Tatjanin poziv nakon Mihaelova nasilja tijekom trudnoće, kaže kako o tome nema saznanja.

Izvor:24sata.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.