x

Napisala Seki da neko nema hljeba da jede dok ona slika 11 pari novih cipela, a pjevačica je svojim odgovorom sve zgrozila!

Folkerki su poručili da je neumjesno da se hvali da je kupila 11 pari cipela poznatog brenda, a ona im je žestoko odgovorila.

“Stalno slikate cipele i torbe, a neko ni za hljeba nema”, poručila je izvijesna Milena folk zvijezdi Seki Aleksić na Instagramu, čime je pokrenula polemiku da li pjevačica griješi sa takvim objavama. 

 

Seka nije birala riječi, pa je toj virtuelnoj prijateljici poručila: “Da, evo ja sam kriva što neko nema hljeb da jede! Moj je Instagram i ako želim da stavim sliku, staviću! Ko ti drma kavez?! Tjeraj se budalo odavde”.

 

Pjevačica je ranije objasnila da je sve zaradila mukotrpnim radom, te da je na sebe ponosna što je izašla iz siromaštva i da danas uživa u luksuzu.

 

Inače, opšte je poznato da za razliku od stranih zvijezda, koje nemaju potrebu da demonstriraju svoje bogatstvo na društvenim mrežama, srpski selebritiji u tome i te kako umiju da pretjeraju.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.