x

Napokon dogovoren najveći transfer u historiji fudbala!

Prema pisanju španjolskog dnevnika As, Real i Tottenham dogovori su transfer Garetha Balea. Velšanin bi u Kraljevski klub trebao preći za odštetu od 120 miliona eura.

Ako je vjerovati spomenutom listu, Real će s transferom Garetha Balea ponovno srušiti rekord. Posljednji put Madriđani su to napravili kada su od Manchester Uniteda kupili Cristiana Ronalda za 94 milijuna eura. 

As navodi kako su predsjednici Reala Florentino Perez i Tottenhama Danijel Levy usmeno dogovorili sve stavke, te kako Balea od dresa Kraljevskog kluba dijeli samo potpis. 

A iako se nagađalo kako bi u transfer Balea mogao biti uključen i naš Luka Modrić, te kako bi hrvatskog veznjaka u svojim redovima htjeli vidjeti najjači engleski klubovi, novi trener Reala Carlo Ancelotti poslao je jasnu poruku svim zainteresiranim stranama. 

``Nije istina da Luka odlazi. Svi su igrači sretni što su dio momčadi i rade vrlo naporno. Nismo razgovarali o odlascima, jer nitko više neće napustiti klub. Modrić je vrlo važan igrač i on će ove sezone igrati ovdje``, rekao je Ancelotti. 

Izvor: sportski.net.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.