x

Napravi pravi izbor, Huawei Mate S! Rezervišite Mate S putem m:tel Facebook stranice i osvojite vrijedan poklon!

Iz m:tel-a podsjećaju da je u toku rezervacija telefona Huawei Mate S, koju možete obaviti putem m:tel Facebook stranice, kako biste uz ovaj sjajan fablet osvojili i vrijedan poklon. 

Naime, samo u m:tel-u, prvih 50 korisnika koji rezervišu Mate S na poklon će dobiti Power bank 5000 mAh eksternu bateriju, a sljedećih 50 će na poklon dobiti stilizovanu Huawei termos bocu. Napominjemo da rezervacije traju do početka prodaje ili do isteka zaliha.

 

Zahvaljujući svojim performansama Huawei Mate S pripada premijum segmentu mobilnih uređaja i kao takav predstavlja idealan izbor zahtjevnijih korisnika naviknutih na komfor uređaja visoke klase.  Mate S dolazi sa 5,5-inčnim AMOLED ekranom (2.5D) zaštićenim Gorilla Glass slojem četvrte generacije u Full HD rezoluciji 1080p, te dvostruko dijamantski obrađenom ivicom, debljine 2,65 milimetara. Pokreće ga Huawei-jev sopstveni HiSilicon Kirin 935 procesor u kombinaciji sa 3 GB RAM-a i internom memorijom kapaciteta 32 GB. U m:tel ponudi Mate S zastupljen je u dvije boje, titanijum siva i mistik šampanj s preporučenom cijenom od 1 KM u Moj Mix 80 tarifi. 

 

Na poleđini Mate S donosi kameru sa senzorom od 13 megapiksela, zaštićenu safirnim staklom i  OIS opcijom nove generacije. Mate S ima Dual 4G podršku, što je rijetkost, kao i sistem dvostruke antene za kvalitetniji i postojaniji prijem signala.  Fingerprint Sense 2.0  povećava brzinu prepoznavanja otiska prsta i osjetljivost senzora. Zahvaljujući posebnom nano sloju Huawei Mate S je otporan na prskanje vodom, vlažne ruke ili kišu. Uređaj podržava brzo punjenje, što znači da za deset minuta punjenja možete dobiti dva sata razgovora.  Pa ipak , izuzetnu sigurnost pružiće vam upravo Powerbank eksterna baterija, koju vam ovom prilikom poklanjaju u m:tel-u. Posebno je pogodna kada treba da trenutno dopunite svoju bateriju da biste obavili važan poziv, provjerili imejl, poslali SMS i pronašli  informaciju na netu…  Power bank možete napuniti klasičnim punjačem za telefon, putem laptopa ili desktop računara. Zahvaljujući malim dimenzijama, lijepom i atraktivnom dizajnu, ovaj eksterni punjač možete nositi u džepu ili u torbici i koristiti ga u pokretu.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.