x

Napušen skočio u Miljacku siguran da je vidio ajkulu kako napada koalu!

Jučer oko 17 sati na mostu kod Skenderije vidljivo napušen muškarac skočio je u rijeku Miljacku, jer je kako “Sarajevo365.com” saznaje bio potpuno siguran da je vidio ajkulu kako hoće da napada ajkulu. Alkoholičar beskućnik koji je ovog nesretnika prvi ugledao kako skače pa skočio za njim i izvukao ga na silu iz Miljacke, potvrdio je da je u pitanju mlađi muškarac, koji je prije toga pušio travu kod “tete razapete”.

“Popeo se ko majmun na onu ogradu i zagalamio ajkula, potom je skočio kao da je Stari most u Mostaru u pitanju a ne most u Sarajevu, jeste da sam se napio kao i obično ali sam bez razmišljanja skočio za njim, jer sam ga prije toga skužio kako se drogira.” otkrio je za “Sarajevo365.com” ovaj pijani beskućnik koji je izvukao napušenog muškarca, a da ni jedan ni drugi nisu zadobili teže povrede, osim par ogrebotina.

 

Dodao je i to da mu je tokom presvlačenja u ulici Hamdije Kreševljakovića, napušeni muškarac pokušao da objasni, kako je htio da spasi koalu u rijeci jer je bio potpuno siguran da ajkula hoće da je napadne.

 

Iako je policijska patrola vrlo brzo stigla na poziv nekog od svjedoka, njih dvojica su nekako izbjegli legitimisanje.

 

Izvor: Sarajevo365.com

NAPOMENA: Tekst je satiričnog karaktera

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.