x

Nargila bar Sultan ispunio očekivanja na samom otvorenju!

Još jedno mjesto kojem će se Sarajlije istinski obradovati. Tu je novi Nargila bar za sve vas koji želite istinski uživati. Provod je zagarantovan u što smo se i sami uvjerili. Oaza mira, opuštajuća atmosfera u kojoj ćete uživati... Sve to Vas očekuje u novootvorenom Nargila baru Sultan na adresi Aščiluk 6.

Kada je u pitanju Nargila bar Sultan ne sumnjamo kako će dospjeti na sami tron najboljih nargila objekata u gradu, a atraktivna lokacija zasigurno će ubuduće privući dosta ljubitelja kvalitetnog života.

 

Bitno je napomenuti kako smo ostali zatečeni kada smo već na otvorenju ugledali maksimalan broj ljudi. Krcat objekat na otvorenju obećavao je dobru zabavu tokom cijele večeri, kako je i bilo, što je ujedno i predznak da je neće manjkati tokom narednog perioda.

 

Nargila bar Sultan je idealno mjesto za provod, a prije svega krasi ga jedan ugodan ambijent, a pri tome posjetioci mogu uživati u nargili, kao i u brojnim drugim ponudama na koje će rijetko ko ostati imun. Inače, Nargila bar Sultan posjeduje okuse za nargilu: Adalya, Argelini i El Fakher. Nema sumnje da ćete maksimalno uživati u Nargila baru Sultan, što vam toplo preporučujemo.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.