x

Nasilje u vili Parova: Krunićka slomila nos Kseniji Kranjec!

Kako je otkrila Aleksandra Subotić u razgovoru sa drugim takmičarima, sinoć su Jelena Krunić i Dalila Mujić nasrnule na Slovenku Kseniju Kranjec i tom prilikom su joj čak i slomili nos. Iako je zahtijevala da istog momenta dobije ljekarsku pomoć, produkcija je tek danas odvela ovu povrijeđenu takmičarku kod ljekara.

Tu se ovaj sukob neće završiti. Već se komentariše u “Parovima” da je Ksenija tražila tokom prenosa na Jutjubu da se obavijeste njeni roditelji o ovom incidentu, i da joj što pre dođe advokat kako bi pokrenula tužbu protiv Krunićeve.

 

Tokom večerašnje emisije, iz izolacije su zapomagale Jelena Krunić i Dalila Mujić. Njih dvije su tražile da budu puštene napolje.

 

Profesorka Smilja Janković je navela da ne može mirno da sedi i da to sluša, ali su joj skrenuli pažnju da o tome ne smije da priča i da ignoriše spornu situaciju.

 

Naime, dok je nasrtala na Subotićevu, Krunićeva je udarila šamar Kseniji Kranjec, koja je stajala pored Aleksandre. Istog terenutka je kažnjena i skidanjem od honorara, zbog čega je plakala.

 

Ksenija Kranjec je odvedena ljekaru u KBC Zemun, jer se uplašila da joj je povrijeđen nos, koji je operisala pred ulazak u Parove. Doktori su konstatovali lake tjelesne povrede u vidu kontuzije mekog tkiva nosa i desnog oka.

(Svet.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.