x

Nasko Muslić ``zarobljen`` u Bosni!

Svima omiljeni restoran Bosna je i ovoga vikenda bio krcat, a koliko je bilo veselo pokazuju i snimci na kojima se vidi Nasko Muslić, kojeg je ``zarobila`` raspoložena ekipa, te obasula novčanicama. Inače, Nasko je bio ``zarobljen`` bakšišom nekadašnjeg pjevača, a sada biznismena iz Novog Pazara Kemala Keme Muratovića, vlasnika namještaja Dallas Kenana Hajrovića i njegovih prijatelja iz Amerike.

 

Restoran Bosna

Butmirska cesta br. 8 ; ILIDZA

+387 61 135 590

Tradicionalno, kako smo navikli, sarajevski Restoran Bosna je i protekli vikend bio centralno mjesto za okupljanje, a baš kao uvijek, tražilo se mjesto više. Najbolji sarajevski restoran je upriličio provod za pamćenje, a standardno, za to se pobrinula provjerena ekipa: Nasko Muslić i Ifeta Behmen, koji preko 15 godina prave najbolju atmosferu u ovom sarajevskom restoranu. 

 

Da su Ifeta Behmen i Nasko Muslić pravi tandem za mega derneke u restoranu Bosna, koji je daleko prepoznatljiv po događajima koje sprema, govori i podatak da se svakog vikenda lumpuje do zore. Ljubitelji istinski kvalitetnih provoda godinama biraju Restoran Bosna za mjesto na kojem će se opustiti i maksimalno uživati što je dobar dokaz da kvalitetno opstaje. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.