x

Nasljednik Peđe Medenice predstavlja pjesmu ``Lepoto moja``!

Sve popularniji mladi pjevač Stefan Sretenović, čiji su coveri pjesama ``Anđele moj mali`` Lexington benda, ``Da me neko pita`` Peđe Medenice i ``Nađi novu ljubav`` Saše Matića oduševili publiku širom regiona, predstavlja spot za novu pjesmu koja nosi naziv ``Lepoto moja``. Stefan je za potrebe snimanja ovog video rješenja otputovao u  Bar, gdje je snimio fenomenalne kadrove crnogorskog primorja.

Dugo snimanje spota pjevaču nije teško palo jer je bio u društvu nekoliko manekenki, među kojima je i Katarina Keković  zaštitno lice Televizije Pink Montenegro.

 

``Nakon uspjeha prve autorske pjesme, odlučio sam da se publici još bolje predstavim sa singlom ``Lepoto moja``. Vjerujem u ovu pjesmu jer se meni i mojim prijateljima dopala na prvo slušanje.  Uspjeh je zagarantovan ako se dovoljno trudiš, a i ovoga puta dao sam sve od sebe kako bi napravili dobru pjesmu i spot. Veliko hvala svima koji su učestvovali u realizaciji ovog spota``.

 

Tekst pjesme napisao  je Dušan Bačić  tvorac brojnih hitova kao što su ``Slučajno``, ``Tri čaše``, ``Tarapana`` dok muziku i aranžman potpisuje Atelje Impuls.

 

Covere pjesama možete pogledati na sljedećim linkovima: 

 

``Anđele moj mali``  - https://www.youtube.com/watch?v=0uewxZSA28M

 

``Da me neko pita `` -  https://www.youtube.com/watch?v=NwSDIfC7F08

 

``Nađi novu ljubav`` - https://www.youtube.com/watch?v=dhQvzw5AZcQ

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.