x

Nastup o kojem se priča: Sve za ljubav u X Factoru!

Kako bi pokazao djevojci koliko je voli, Boris Vlahović iz Crne Gore napisao je dirljivo pismo produkciji “X faktora” i zamolio da dobije cijeli video-snimak s audicije na kojoj je njegova djevojka učestvovala. Boris je imao samo jednu želju: da dobije snimak cijelog njenog nastupa kako bi ga poklonio svojoj djevojci za godišnjicu njihove ljubavi!

Da podsjetimo, riječ je o Moniki Knezović iz Podgorice, koja je u prošloj epizodi nastupila u “X Factoru”. Ova lijepa dvadesetogodišnjakinja je nastup, na Eminino insistiranje, posvetila svom momku koji se u jednom trenutku, također, našao na sceni ovog popularnog pjevačkog takmičenja.

- Monika i ja smo u vezi skoro godinu dana, tačnije danas nam je godišnjica veze. Ona je željno iščekivala “X faktor” audiciju, svaki dan je pričala o tome kako jedva čeka da se prikaže njen nastup, pogotovo zbog toga što je žiri i mene pozvao na scenu. Ipak, njen nastup je skraćen i ona je bila duboko razočarana. Mnogo je volim i ne podnosim da je gledam tužnu, rekao sam sebi da ću učiniti bilo šta, ako treba, i krenuti za Beograd samo da vas zamolim da mi obezbijedite čitav nastup i da joj to poklonim na dan kada slavimo godišnjicu ljubavi. Znam da će joj to mnogo značiti i da će biti oduševljena – napisao je u pismu Boris.

Produkcija je bila prijatno iznenađena ovim slatkim ljubavnim zahtjevom, pa je zaljubljenom paru izašla u susret.

- Tačno je da nas je Boris kontaktirao i istina je da smo prezauzeti u montaži, ali zaista smo bili prijatno iznenađeni Borisovim pismom i željom da dobije snimak, te smo mu sa zadovoljstvom izašli u susret. Produkcija “X Faktora” uvijek glasa za ljubav: Moniki i Borisu želimo sretnu godišnjicu njihove ljubavne priče i da još mnogo godina provedu zajedno! – rekla je Milena Popović, portparol “X faktora”.

Izvor:telegraf.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.