x

Nataša Bekvalac zabrinuta za bebino zdravlje: Pjevačica hitno posjetila ljekara!

Nataša Bekvalac je sa dečkom Lukom Lazukićem učestvovala u moto-turi po Grčkoj a u tom trenutku nije bila ni svjesna da je u blagoslovenom stanju. Najljepše vijesti nedavno su stigle iz doma pjevačice koja je u drugom mjesecu trudnoće.

Ona i njen dečko, poznati IT stručnjak Luka Lazukić sljedeće godine dobiće bebu koja je kruna njihove višemjesečne ljubavi. Međutim, kako ``Blic puls`` saznaje, pozitivan test na trudnoću istovremeno je obradovao i uznemirio Natašu.

 

- Nataša je u Grčkoj posumnjala da je trudna, kada je i uradila test. Međutim, pošto je prije toga sa Lukom bila dio moto-ture na kojoj su motorom prešli stotine kilimetara po strmim stazama Grčke, ona se istog trenutka uplašila za plod. Svjesna da se truckala, vozila velikom brzinom i sve vrijeme bila izložena vetru i suncu, shvatila je u sekundi kakvom se riziku prepustila ni ne sumnjajući da je trudna. U prvi mah je pokušavala da dođe sebi od sreće, ali je zabrinutost nadvladala njen osmijeh, zbog čega je istog trenutka odlučila da prekine ljetovanje i da se vrati u Srbiju da bi otišla na pregled kod svog ginekologa - kaže naš izvor blizak pjevačici, i dodaje:

 

- Nata je istog trenutka iz Grčke pozvala svog doktora, koji je pokušao da je smiri i da joj kaže da to ništa ne mora da znači i da njene avanture nisu morale nužno da ugroze bebu. Svoju sreću ali i zabrinutost istog trenutka je podijelila sa Lukom, koji je kupio avionske karte i spakovao kofere da se vrate nazad. Iako je moto-tura trebalo da se nastavi sutradan, oboje su odustali od toga i vratili se u Beograd.

 

Na svu sreću, ginekolog je umirio pjevačicu, pa je sreća postala jedino osjećanje koje je Bekvalčeva ubrzo podijelila sa kćerkom Hanom i porodicom.

 

- Saznanje da je beba dobro i šum srca nasljednika koji je čula na ultrazvuku potpuno su raznježili Natašu, koja već godinama sanja da dobije još jedno dijete. Kako joj se to nije dogodilo u braku sa Ljubom Jovanovićem, već sa Lukom, sa kojim je od aprila u vezi, to smatra sudbinom. Nije razmažena trudnica, makar ne još uvijek, nastaviće da nastupa do kraja ljeta, a ono čemu je sada posvećena jeste da se oslobodi cigareta. Doktori su joj savjetovali da to uradi postepeno kako joj organizam ne bi doživeo krizu i time ugrozio život bebe. Luka će joj pomoći u tome, kao i u svim pripremama za dolazak njihovog nasljednika - kaže naš izvor.

 

Šuškanja oko vjenčanja Bekvalčeve i Lazukića uveliko se šire jer će pjevačica očigledno, kao i u prethodna dva braka, uploviti tajno.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.