x

Nataša ispalila Amidžića zbog Kovačevića !

Pjevačica Nataša Bekvalac u utorak nije gostovala u emisiji ``Amidži šou“, iako je bila najavljena, a kako srbijanski `Alo` nezvanično saznaje, pop zvijezda je gostovanje otkazala zbog Saše Kovačevića! Iako se svojevremeno spekulisalo da su Saša i Nata u ljubavnoj vezi, oboje su to demantovali, ali Bekvalčevoj je izgleda zasmetalo što će se opet sresti, te je u posljednji čas javila da ne dolazi.

- ``Nataša je čula da će Saša Kovačević biti gost kod Amidžića, što joj je nije prijalo, pa je vjerovatno zbog toga otkazala gostovanje. Nataša je u 19 časova pozvala Ognjena i javila da ne može da dođe, iako emisija uživo počinje oko 22 časa. Čak je na tri različita mjesta davala drugačija objašnjenja zbog čega neće moći da učestvuje u šouu. Ona jeste najavljivana kao gošća, ali to da je otkazala u posljednji čas poklapa se s tim da joj je zasmetao gost koji je trebalo da bude s njom u emisiji`` - izjavio je izvor blizak pjevačici.

- ``Svojevremeno se spekulisalo da je Nata u vezi sa Sašom, a ona vjerovatno nije željela da se takve glasine ponavljaju, pogotovo jer je u stabilnoj vezi sa Vladom Vuksanovićem. I dok je bila u braku sa Danilom Ikodinovićem smetalo joj je da je na bilo koji način povezuju sa drugim muškarcima, te pokušava da po svaku cijenu sačuva svoju vezu sa Vladom i miran život koji ima sa kćerkom Hanom`` - zaključuje naš sagovornik.

Izvor:Alo/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.