x

Navijači Želje okupirali Caffe bar Twins, u četvrtak praćenje utakmice na velikom platnu!

Navijači Željezničara su pred sinoćnju utakmicu okupirali Caffe bar Twins, koji je bio premaleni da primi sve Željine fanatike. U prvoj utakmici 2. pretkola Evropske lige aktuelni viceprvak Bosne i Hercegovine Željezničar je na svojoj Grbavici remizirao protiv švedskog AIK-a (0:0), a odluka o putniku u 3. pretkolo pada u Štokholmu za sedam dana. Tada će, dakle 20. jula Caffe bar Twins organizirati praćenje utakmice na velikom platnu, a ukoliko atmosfera bude upola dobra kao jučer, onda nema sumnje kako će u partiju uz koktele svi uživati. 

Caffe bar Twins

Topal Osman-paše 26 adresa Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

062 122 522

Gnijezdo svih navijača Željezničara, Caffe bar Twins je pred jučerašnju utakmicu na Grbavici dodatno zagrijao atmosferu. Fanatici ovog nogometnog kluba su se okupili kako bi se naoružali dobrom atmosferom, budući da je Twins izvor takvih dešavanja. 

 

Caffe bar Twins je uspio da jednim takvim dešavanjem, prije svega sjajnim ponudama itekkao utiče na još bolje raspoloženje navijača. Twins je bez sumnje mjesto gdje su se svi ``napunili`` pozitivnom energijom, pa i ne čudi što je veliki broj njih odlučio ispratiti utakmicu upravo u objektu putem platna. 

 

Također, Caffe bar Twins je za četvrtak, 20. juli najavio praćenje utakmice AIK - Željezničar na velikom platnu. Ujedno vas očekuje party uz koktele, te standardno fenomenalne ponude. Dakle, već sada je jasno gdje će biti najbolja atmosfera u gradu, na vama je da se opustite i uživate. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.