x

Navijači zaprepašteni slikom koju je objavio Zlatan!

Navijači Manchester Uniteda odbrojavaju dane do povratka Zlatana Ibrahimovića na teren i svakodnevno prate njegove društvene mreže ne bi li iskusni Šveđanin pružio nove informacije o svom zdravstvenom stanju.

Ibrahimović se odlično oporavlja od teške povrede križnih ligamenata koju je zadobio u aprilu ove godine. On je počeo trenirati u Unitedovom kampu, a danas je na svom Twitter objavio fotografiju iz svlačionice na kojoj se nalazi u društvu sa Ericom Baillyjem i De Geom.

 

On je u opisu fotografije napisao: ``Sada mi ne može pobjeći``, aludirajući na video snimak koji se prije određenog vremena našao na društvenim mrežama, na kojem se moglo vidjeti kako Bailly, u šali, udara Zlatana, a potom i bježi od korpulentnog Šveđanina.

 

Međutim, navijači Uniteda, ali i njegovi brojni pratioci na Twitteru su ostali zaprepašteni fotografijom koju je Zlatan objavio, i to zbog Erica Baillyja.

 

Naime, mnogi su primijetili da je Baillyjev mali prst u zaista neprirodnoj ``poziciji``, te da je poptuno iskrivljen.

 

Nikome nije bilo jasno šta se desilo sa prstom štopera Uniteda, a uvećana fotografija Baillyjeve ruke se ubrzo proširila društvenim mrežama.

 

Izvor: Sportsport.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.