x

Ne postoji ništa slično: Model iPhonea 8 došao u ruke entuzijasta!

Nakon niza nagađanja i glasina o različitim pojedinostima budućeg Appleovog smartphonea, mnogi ljubitelji džepnih tehnologija odlučili su se za naredni nivo - doći do najvjerodostojnijeg modela.

Jedan od njih je i Marques Brownlee koji je uspio da dođe do modela budućeg iPhonea 8 koji je kreiran na osnovu svih manje-više potvrđenih glasina. Bez unutrašnjih komponenti, ovakvi modeli često služe kao pomoć pri kreiranju maski i oklopa za uređaje.

 

Prva razlika u poređenju s iPhoneom 7 je displej koji prekriva više od 90 posto prednjeg dijela uređaja. Također, ono što je zanimljivo jeste sekcija na vrhu koja je rezervisana za slušalicu i senzore, a koja zbog toga oduzima manji komad displeja i stvara neobičan vizuelni detalj.

 

Ono što je također interesantno jeste uvođenje staklene pozadine na uređaj. Naime, iPhone 8 će najvjerovatnije imati omogućeno bežično punjenje koje zahtijeva uklanjanje metala.

 

Još uvijek nije jasno da li će iPhone zadržati skener prsta ili će u potpunosti preći na način otključavanja uređaja putem prepoznavanja lica korisnika.

 

iPhone 8 će najvjerovatnije biti predstavljen u septembru.

 

Izvor: Klix.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.