x

Ne vozi skupa kola, ne oblači se fensi: Nećete vjerovati čime se bavi najstarija Lukasova kćerka! (FOTO)

Iako ima 26. godina ona ne živi luksuzan život kao što to čine njeni vršnjaci čiji su roditelji javne ličnosti. Ne vozi skup automobil, ne živi u lukskuznom stanu, ne troši gomilu novca na skupe krpice, već živi kao sav normlana svijet. Ona je profesionalni šminker, radi na ``Grand`` televziji, gdje nerijetko šminka upravo svog oca Acu Lukasa.

Ona očigledno nije htjela da živi na račun slave Ace Lukasa, nego zarađuje sama za sebe, na šta je on ponosan. Budući da već pet godina radi u „Grandu“, sigurno je da joj zasad dobro ide, a i pjevači je hvale da je odlična šminkerka.

 

Kako je Lukas poznat da o privatnom život ne želi da priča u javnosti, tako nikada nije mnogo pričao o djeci, ali o Miljani je uvijek imao lijepe riječi, čak je i opisivao pojedine trenutke iz njihove svakodnevice.

 

- Miljana ima dečka, a ja sam tu fazu u njenom životu preživio kao Nikola Kojo u drugom delu filma ``Mi nismo anđeli``. Kada je prvog momka dovela kod mene u stan, sjećam se da sam bio iznenađen, pošto me je mali ponudio da zapalim cigaretu, a ja sam se pitao odakle mu pare za cigare. Uvijek im kažem da ne gluvare po gradu i da me zovu da ih noću vratim kući - pričao je pjevač svojevremeno.

 

U jednom intervju Lukas je izjavio kako ne postoji sukob između sadašnje žene Sonje i najstarije kćerke Miljane, te da se njih dvije ne sreću često zbog obaveza.

 

- Veoma dobro, iako se ne viđaju previše jer su djeca već odrasla i imaju svoje obaveze. Ali, zato Sonja uvijek Miljani donosi neke krpice iz Italije - izjavio je jednom prilikom pjevač.

(Pulsonline.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.