x

Nećete vjerovati ko se preselio kod Cece!

Dom pjevačice Svetlane Cece Ražnatović ima novog stanara Mirka Šijana, sina pjevačice Goce Božinovske, koji je nakon svađe s majkom proveo nekoliko dana kod svog najboljeg druga Veljka, pjevačicinog sina.

Nasljednik ubijenog bokserskog asa Zorana Šijana s porodicom folk zvijezde preksinoć je proslavio slavu Svetog Nikolu i učestvovao u organizaciji proslave za pedesetak zvanica, koja je potrajala do duboku noć. Mirko je pomogao u petak prije podne oko unošenja stolova u kuću, a uveče je s Veljkom dočekao zajedničke drugare i organizovao dovoženje zvanica i njihovo parkiranje.

 

Kako bismo provjerili naša saznanja, pozvali smo Gocu Božinovsku.

 

- Kod nas je u porodici normalno da svako ima svoje prijatelji. Mirko ima svoje drugare, a Veljko mu je najbolji i dosta vremena provode zajedno. On zna da po nekoliko dana spava kod Cece, a i njihov sin dođe kod nas. Lijepo je što se druže. Spavam ponekad i sama kod moje drugarice Zlate Petrović - rekla nam je Goca Božinovska.

 

Ona i njen nasljednik Mirko brzo su zakopali ratne sjekire i sklopili primirje. Do svađe je došlo kad je Mirko raskinuo s dugogodišnjom djevojkom Nedom, što je u jednom listu potvrdio i nasljednik Zorana Šijana.

 

 

- Posvađali smo se malo, poslije je mami bilo krivo, ali i meni. Bio sam kod druga nekoliko dana, ali sam se vratio kući. Ta svađa s Nedom je prolazna i znam da će biti sve u redu - izjavio je Mirko.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.