x

Nećete vjerovati šta Mihailo Milčić radi prije nastupa!

Već smo navikli da pojedini pjevači imaju svoje rituale pred izlazak na scenu, ali ono čega se drži pjevač Mihailo Milčić je zaista malo čudno. 

Naime, dok njegove kolege razbijaju tremu sa nekim kratkim žestokim pićem, Mihailo prije odlaska na nastup ide u teretanu: 

 

„Ma kakvi, nije to razbijanje treme. Nemam ja problem sa tim, ali sam neko ko redovno vježba i brine o ishrani. Vrlo često se desi da baš prije nastupa odem u teretanu, zato što nemam vremena ranije da odradim trening. Onda kući na sređivanje i pravac na nastup“ - priznaje Mihailo. 

 

Mihailo je inače neko ko redovno trenira, što i ne treba da čudi, obzirom da je završio DIF. Trenutno radi na novoj pjesmi, za koju vjeruje da će biti mnogo bolja i slušanija od prve pjesme, sa kojom je izuzetno zadovoljan. 

 

„Svaki pjevač, pa tako i ja, vjeruje da će sa novom pjesmom napraviti korak naprijed. Ono što mogu da Vam otkrijem da će pjesma biti bržeg ritma i da će sigurno nadmašiti pjesmu „Ovaj život moj“. Ne bih mogao tačno da kažem kada će izaći, ali sasvim sigurno je da će uskoro“ - tvrdi Mihailo. 

 

Za sada su se pokazale kao tačne njegove tvrdnje gdje i šta radi prije nastupa, što je objelodanio i na svom FB profilu, pa nema razloga da mu ne vjerujemo i u iznesenim objećanjima! 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.