x

Nećete vjerovati šta je Đanijeva žena uradila djevojci koja se nabacivala njenom mužu?!

Slađana Trajković, supruga pjevača Radiše Trajkovića Đanija, poznata je po jakom temperamentu i zaštitničkom stavu prema svom popularnom suprugu. Slađa je na nedavno održanoj proslavi kod Đanijevog kolege Šabana Šaulića fizički nasrnula na djevojku koja se udvarala njenom mužu, piše “Srpski telegraf”. Te navode je i sama potvrdila.

Ona je cijele večeri gledala kako joj nepoznata djevojka zavodi muža, zbog čega je na kraju riješila da reaguje.

 

“Slađa i Đani su došli na proslavu kasnije, a među posljednjim su je napustili. Cijele večeri su se veselili i pričali sa prijateljima, a dok je Slađa ćaskala sa drugim gostima, jedna djevojka sjela je pored Đanija i počela da mu se nabacuje. Prvo ga je pipkala, grlila i smijala se na sve što kaže, a onda je pokušala da mu sjedne u krilo. Slađa je to vidjela i tada joj je prekipjelo. Skočila je na nju da se fizički obračunaju, bilo je čupavo, ali su ih na kraju prisutni razdvojili”, rekao je izvor za “Srpski telegraf”.

 

Ipak, njegov opis je daleko blaži od opisa temperamentne Trajkovićeve.

 

“Pa šta da vam kažem, ja sam to već i zaboravila. Umijem ja tako da dohvatim šaka one koji misle da mogu da rade šta hoće. Fino se ona provela sa mnom, bilo joj je baš ludo i zanimljivo. Nabacivala se i radila šta je radila, a kad je krenula da mu sjedne u krilo, gađala sam je pikavcem pravo u metu, u glavu! Da sam htjela da ciljam, ne bih tako dobro naciljala”, rekla je Slađa bez dlake na jeziku i nastavila:

 

“Onda sam je uhvatila za ruku, onako lijepo, suptilno, i poslije toga je bila mnogo fina i pristojna. Doduše, to je bilo već pred zoru, ne znam ni kako je to neko vidio”, opisala je Đanijeva žena događaj.

 

 

Slađa dodaje da nema problema da se fizički obračuna kada neko dira njenog supruga.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.