x

Neko joj je ukrao telefon u bolnici u Kragujevcu, a onda se zaledila kad je vidjela sliku! (FOTO)

Milja Lukić, provela je noć između četvrtka i petka (18/19. maj) u Urgentnom centru u Kragujevcu. Da stvar bude još gora, pošto to što je doživjela lakšu saobraćajnu nesreću nije dovoljno stresno, neko joj je ukrao telefon!

Gospodin koji je uzeo Milji telefon odlučio je da čak i promijeni sliku na njenom Viberu, tako da kada je drugarica htjela da provjeri kako je, vidjela je sliku dotičnog gospodina umjesto Milje. Milja je sve to podijelila na svom Facebook profilu kako bi uz pomoć ljudi i prijatelja našla kradljivca. Svakako, cijeli incident je prijavila policiji.

 

Pogledajte njen status koji je postavila na Fejsubku u kom moli za pomoć:

 

``Prepoznaje li neko ovog čovjeka? Kragujevčani, zemljaci, na vas najviše računam!

 

Piše ovdje da je on Milja Lukić, odnosno - ja. Piše i da je Milja Lukić posljednji put bila na mreži 19. maja. To je jedino tačno. U Urgentnom centru u Kragujevcu provela sam maltene cijelu noć između četvrtka i petka, 18/19. maj. Tada sam i izgubila telefon ili mi ga je neko ukrao, što mu glede korištenja dođe na isto - nemam ga.

 

Drugarica je htjela da me nazove preko vibera, kad - postala sam muško. I izgledam ovako. Poslala mi je fotku da se vidim i upoznam sa sobom. Prijavila sam policiji, svakako, nestanak ili krađu telefona, a nekako mi je ova muškobanjasta ``Milja`` najsumnjivija.``

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.