x

Nemanja Staletović je uspješan pjevač, a da vidite tek čime se bavi njegova žena!

Kažu da iza uspješnog muškarca uvijek stoji uspješna žena, a na primjeru pjevača Nemanje Staletovića i njegove supruge uspješne manekenke Anđele Vlahović se to očigledno i vidi. 

Naime, nekoliko puta smo pisali o tome kako je Anđela uspješna u svijetu manekenstva, a obzirom da se poslijeporođaja povukla i sa piste, odlučila je ipak da pokrene posao sličan onom koji je radila, pa je dizajnirala liniju haljina. 

 

Kako smo saznali, u pitanju su visoko kvalitetni materijali, a veliki dio haljina je ručni rad, koji većinom Anđela, uz pomoć djevojaka koje rade u njenom ateljeu, sama radi. 

 

Pored haljina, Anđela izrađuje još neke odjevne predmete, a sve to možete vidjeti na njenoj FB stranici: 

 

https://www.facebook.com/AngeliqueDressesOfficial/ 

 

Obzirom da je ona Nemanji bila velika podrška kada je krenuo u profesionalne pjevačke vode, zanimalo nas je da li joj on sada uzvraća tu podršku: 

 

„Anđela se konsultovala samnom, prije nego što je ušla u taj posao. Svakako da sam bio za to i da sam joj podrška, jer ona je bila veoma uspješna u svijetu manekenstva i svakako da vjerujem da će i u novom poslu biti isto tako uspješna“ - rekao je Nemanja. 

 

Obzirom da je Anđela jedna od naših najuspješnijih i najljepših manekenki, ne čudi što će baš ona biti zaštitni znak ovog brenda. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.