x

Nemanja Stevanović raspametio krcat Red Point!

Klub Red Point je ove subote, 26. septembra imao daleko najbolji provod u gradu, a sama činjenica da je bilo krcato, te da se tražilo mjesto više jasno govori koliko Sarajlije preferiraju ovaj klub za provod. Onaj ko je imao sreću i privilegiju da dođe na vrijeme i zauzme poziciju u Red Pointu itekako je uživao, a zvijezda večeri je bio dobro poznati pjevač Nemanja Stevanović. 

Cafe Red Point

Patriotske lige - Koševo

061 867 192

Kako je interesovanje za ovaj nastup u Red Pointu bilo ogromno unaprijed se znalo kako će biti dobar provod, što je Nemanja i ispunio. Mladi pjevač je svojim vrhunskim vokalnim sposobnostima, te uz to odličnim repertoarom uspio proizvesti nevjerovatno dobru atmosferu.

 

Krcat Red Point je uz Nemanju pjevao na sav glas, a posebno oduševljenje su izazvali Nemanjini hitovi. Raspoloženje prisutnih gostiju je kroz cijelu noć bilo na maksimalnom nivou, a uzavreloj noći su svj pečat dale jedinstvene ponude i pogodnosti Red Pointa. Svakako da je ovo bio provod za 10+, što dokazuju i fotografije, a Red Point vam obećava kvalitetne provode i u narednom periodu. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.