x

Nemaš sreće u ljubavi? Moraš promijeniti samo jednu stvar!

Ti mu moraš pokazati da si djevojka oko koje se treba potruditi • Ako se bolje upoznate prije seksa, veće su šanse da će privlačnost nastaviti postojati i nakon njega, a i seks će biti bolji, jer ćete biti opušteniji

Prava ljubav je za neke mit, ali za većinu žena ipak je nešto čemu teže, makar i podsvjesno.

 

Stručnjakinje za spojeve Alessandra i Cristina Conti dugo su proučavale žene i pokušavale shvatiti zbog čega pametne, uspješne žene koje žele pronaći ljubav u tome nikako ne uspijevaju. Zaključak je sljedeći: Ako vam se sviđa muškarac i želite ozbiljnu vezu, nemojte se seksati s njim. 

 

Ne zauvijek, ali dovoljno dugo dok od njega u vezi ne dobijete sve što želite, jer kako kažu Alessandra i Cristina, jednom kada dobije što je htio, muškarac je zaključiti da je njegovo ponašanje do tad bilo zadovoljavajuće pa će se truditi upravo toliko (ili čak i manje). Zvuči okrutno, ali moramo priznati da ima smisla. 

 

Evo što još savjetuju kako bismo zadržale frajera koji nam se sviđa i pravilno odabrale.

 

1. Pokaži mu da nisi kao ostale cure

 

Možda bi neke popustile ranije, ali ti mu moraš pokazati da si djevojka oko koje se treba potruditi. Želi znati da nisi laka, i da treba uložiti dodatni napor da te dobije - takvu će djevojku htjeti upoznati s prijateljima.

 

2. Izlazi s njim

 

Na kavu, u kino, u kazalište... Radite stvari koje biste inače radili na prvim spojevima, ali radite ih dulje. Ako se bolje upoznate prije seksa, veće su šanse da će privlačnost nastaviti postojati i nakon njega, a i seks će biti bolji, jer ćete biti opušteniji.

 

3. Bježi od oksitocina

 

Orgazam je divna stvar, ali s njim dolazi i oksitocin, koji kod žena izaziva osjećaj privrženosti. Oksitocin ne pita je li frajer koji ti se sviđa stvarno dobar za tebe,  slažete li se karakterno, imate li slične želje... Jednom kad žena spava s frajerom, počinje razvijati osjećaje koji joj znaju pomutiti razum, a za pravog frajera je ipak potrebno i razumno odlučiti je li stvarno pravi.

 

Izvor: index.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.