x

Nemojte me shvatiti krivo: Volim svog muža, ali ne mogu spavati s njim!

Budimo realni, se*s je važan segment u vezi, ali ako ste u duljoj fazi ``sušnog razdoblja``, ne trebate odmah pomišljati na prekid te veze ili razvod.  Nije sve tako crno. I ne mora značiti da vas partner vara ili da su na pomolu velike ``crne rupe`` vašeg odnosa. 

Užurbana svakodnevica, učestali i kontinuirani stres, nuspojave nekih lijekova koje ste možda počeli uzimati vi ili vaš partner... Puno je razloga koji mogu itekako utjecati na vaš sek*ualni život, a ne moraju nužno biti povezani s problemima u vezi. 

 

Bez obzira na razlog, svaka žena će barem jednom u životu doći u fazu kada će shvatiti da nema volje ili želje za seksom. Koji su to razlozi, otkrilo je nekoliko žena za portal Women`s Health. 

 

– Morala sam se natjerati na se*s barem jednom tjedno kako moj suprug ne bi pomislio da nešto ne štima – otkrila je 32- godišnja Heather. Nije znala zašto je odjednom zgubila volju za sek*om, s obzirom na to da su ona i suprug na početku veze imali učestale spolne odnose i jako su privlačili jedno drugo. Nakon nekog vremena Heather je shvatila da je do promjene došlo zbog kontracepcijskih pilula koje je počela uzimati. Jednom kada ih se riješila, njihov sek*ualni život počeo je ponovno ``cvjetati``, odnosno, postao je intenzivniji i učestaliji. 

 

Dvadesetdevetogodišnja Juliet požalila se kako ju, kao majku dvoje djece mlađe od 4 godine, njezin suprug ne razumije. 

 

– On nije kod kuće cijeli dan i ne bavi se s djecom koliko i ja. Njegov umor temelji se samo na onome što  mu donese novi radni dan i situacije na poslu. Ja sam s dvoje male djece kod kuće i radije navečer odem u krevet s njima nego ostajem dugo budna kako bih se skinula, svom mužu pokazala svoj razvučeni trbuh nakon poroda i sek*ala se.Nemojte me shvatiti krivo, ja svog supruga volim, ali nemam volje spavati s njim.``

(vecernji.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.