x

Neno Murić donio važnu životnu odluku!

Sve popularniji bh. pjevač Neno Murić od nedavno živi na Dobrinji, gdje smo ga i sreli. Publici je poznat po svom hitu `Stope da ti ljubim`, a iako se ima pohvaliti brojnim uspjesima, on je ostao skroman, ne dopuštajući da mu slava udari u glavu. 

Naša ekipa je mladog pjevača srela kako vidno raspoložen ispija kaficu, a razlog njegovog dobrog raspoloženja najvjerovatnije jeste to što je ovih dana magistrirao historiju na Filozofskom fakultetu u Sarajevu. Time je ujedno završio svoje petogodišnje školovanje, a iako već ima ponude i pozive da radi kao profesor historije, on se ipak odlučio za muziku, te kaže kako će se tek sada sve slobodno vrijeme posvetiti muzici. 

Također, Neno ima sve više poziva za nastupe, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u inozemstvu, a kako ekskluziva.ba portal saznaje, u pregovorima je sa jednom izdavačkom kućom iz Srbije, tako da je vrlo moguće kako će novi album izdati i za tržište u susjedstvu. Neno se ovih dana posvetio promociji nove pjesme `Baraba mekog srca`, za koju je snimio i spot, a ukoliko je suditi brojnim komentarima stručnih osoba i njegove publike, ova pjesma je na dobrom putu da prevaziđe njegov hit `Stope da ti ljubim`.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.