x

Nera Torlak se na izboru ljepote u Turskoj okitila lentom za najbolje tijelo!

Makaranka sa sarajevskom adresom, Nera Torlak opet osvaja svjetske titule ljepote. Nedavno se vratila iz Bodruma, gdje se okupljala svjetska liga ljepote i mode. Nera je prošle godine bila Miss Earth Hrvatske koju je predstavljala na svjetskom izboru na Filipinima osvojivši laskavu bronzanu medalju za najljepše tijelo, poslije predstavnice Meksika koja je dobila zlato i Brazilke koja je osvojila srebro. 

Nera je u Bodrumu osvojila prvo mjesto kao Photomodel of the Universe Croatia 2017. i to ponovno za best body. Posebno su je oduševili najmlađi manekeni, jer ova liga organizuje i izbor za Malu princezu i Princa svijeta.

 

Sljedeće godine će definitvno poslati dječaka i djevojčicu koji će predstavljati Bosnu i Hercegovinu. Raduje se pomoći modnog dizajnera Aleksandra Dudada koji je vlasnik ove licence za Crnu Goru jer su mali predstavnici Crne Gore ove godine ostvarili zapažene rezultate i prva mjesta. Reviju ovog dizajnera je upravo i Nera nosila u sarajevskoj Vijećnici za vrijeme Bečkog bala. Nera već za par dana putuje u Istanbul, a ovom angažmanu govoriti će nekom drugom prilikom.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.