x

Neretljak: Pobjeda nam otvara vrata opstanka!

Nogometaši Metalleghe BSI u nedjelju u Banjoj Luci protiv Čelika igraju možda i najvažniju utakmicu Lige za opstanak, jer su oba tima u veoma opasnoj zoni.

Na tabeli popularni Kraljevi imaju pet bodova prednosti u odnosu na sutrašnjeg rivala.

 

Ovaj duel igra se u okviru 3. kola Lige za ostanak a u dosadašnja dva sučeljavanja Kraljevi su ostvarili jednu pobjedu (Bilino polje, 1:3) i jedan remi (Pirota, 1:1).

 

Trener Metalleghea ambiciozni Mato Neretljak svjestan je težine ovog meča i poziva navijače da pomognu svom timu  da dođe do pobjede. U ovom meču sa direktnim protivnikom tri boda znače kao šest, pa je sigurno da oba tima ništa ne prepuštaju slučaju.

 

``Pred nama je još jedna važna i teška utakmica, pravi derbi kola, u kojoj smo mi kao domaćini donekle u prednosti. Spremni smo na pritisak koji ovakve utakmice nose, imali smo dovoljno vremena da se spremimo i ispravimo greške uočene protiv Olimpica. Uz podršku navijača očekujem pobjedu koja nam otvara vrata opstanka``, rekao je Neretljak.

 

Jajčanima će u ovom meču nedostajati Emir Zeba, koji ima tri žuta kartona.

 

Utakmica počinje u 16,30 a sudiće je Dragan Petrović.

 

Za navijače Metalleghea iz Jajca u organizaciji Sportskog Saveza Jajce i NK Metalleghe BSI a uz podršku načelnika Edina Hozana, obezbjeđena su dva besplatna autobusa čiji polazak je planiran u 14 sati sa autobuskog kolodvora. Cijena ulaznice iznosi 5 KM.

 

Izvor: Sportsport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.