x

Nestale dvije tinejdžerke,sestre Armina i Ermina Fazlić

 

Sestre Armina (17) i Ermina Fazlić (15) iz tuzlanskog naselja Ši Selo, nestale su u nedjelju u poslijepodnevnim satima. Njihov nestanak tuzlanskoj policiji prijavio je otac Emin, u nedjelju oko 20 sati, kada se djevojčice nisu javljale na pozive roditelja. 

Od tada se sestrama gubi svaki trag, a roditelji strahuju da se radi o najgorem. Otac Emin je u izjavi za portal ``Dnevnog avaza`` kazao da su se u nedjelju prije podne normalno javile da idu u šetnju i od tada im se gubi svaki trag.

- Javile su se da idu u šetnju, nisam ni slutio da će se ovo desiti. Nakon određenog vremena mi smo ih zvali na mobilne telefone koji su bili nedostupni. U nedjelju sam oko 20 sati obavijestio policiju. U ovom momentu ne mogu govoriti o motivu ovog događaja, jedino znam da su mi obje kćerke bile dobre učenice. Strah me je pomisliti na najgore, jer se nisu javljale nijednoj od svojih drugarica. Sumnjam na otmicu, jer da su se udale, javile bi mi - govori zabrinuti otac Emin.

Emin Fazlić je nakon prijave nestanka saznao da je policija u svom radu došla do informacija da je starija Armina bila u društvu sumnjivih osoba.

Sestre su tog dana imale na nogama patike, starija Armina je imala crveno-bijelu prugastu majicu, a mlađa Ermina, nosila je crnu majicu. 

Roditelji mole sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave najbližoj policijskoj stanici.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.