x

Nesvakidašnje ideje za bidermajer!

Ne želi svaka djevojka vjenčanje kao iz bajke, bijelu vjenčanicu i cvijeće na sve strane. Ukoliko spadate u tu grupu, postoji nekoliko ideja za bidermajere sa kojima ćete zasigurno zablistati u svom najsrećnijem danu.

Buket od broševa

 

Ko bi rekao da broševi koji stoje već godinama u kutiji za nakit zapravo mogu da imaju neku svrhu, i to u ovako posebnoj prilici! Slobodno pozajmite još koji od svoje bake da upotpunite kolekciju i napravite buket o kome će se sigurno pričati još dugo nakon vjenčanja.

 

Buket od školjki

 

Ovo je najbolji mogući izbor za sve one mlade koje žele da ovaj dan obilježe na plaži, uz svoje najbliže i zvuke talasa. Ukoliko baš mnogo volite more i plažu, a vaše vjenčanje se neće održati na jednoj, ništa vas ne sprečava da ipak ponesete ovakav buket i mali dio mora s njim.

 

Biljni buket

 

Peršun, žalfija, ružmarin i majčina dušica čine prilično lijep i zanimljiv buket, ujedno i mirišljav. Tako da, zašto ne biste zamijenili već viđeno cvijeće sa ovakvim alternativama.

 

Buket napravljen od stranica knjige

 

Prava stvar za ``knjiške moljce``. Ukoliko su knjige vaša najveća strast, zašto ne biste našli način da ih uključite i u jedan od najvažnijih dana svog života.

 

``Sočan`` buket

 

Čuvarkuće su biljke idealne za suve krajeve, a ujedno pružaju mnoštvo boja i oblika. Dugotrajnost tvog buketa je zagarantovana.

 

Buket od pečuraka

 

Na prvi pogled zvuči kao burek sa pečurkama ili nešto slično. Ali ne, zapravo se radi o buketu. Pravom, pravcatom buketu. Originalnije od ovog ne može.

 

Izvor: Nezavisne.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.