x

Nevjerovatan test: Oko koje izaberete otkriva mnogo o vama!

Test koji slijedi kratko traje, a njegovi rezultati otkrivaju detalje o vašoj ličnosti. Samo treba da odaberete sliku oka koja vam se najviše dopada. Dobro pogledajte i odaberite najzanimljviji pogled. Rezultati su sljedeći:

Slika 1 - Ako ste nju odabrali, direktna ste i otvorena osoba. Volite izazove, volite da rizikujete i hrabro idete kroz život. Međutim, kada se suočite sa problemima, postajete zatvoreni prema drugima. O onome što vas muči nerado  govorite.

 

Slika 2 - Najprimamljivija je osobama koje su perfekcionisti. Vole da sve urade kako treba i da njihov rad impersionira druge. Teže tome da uvijek budu pravedni, pa ih nepravda najviše naljuti.

 

Slika 3 - Ovo oko biraju tajanstveni ljudi. Vešto skrivaju prošlost jer ih prošlost najviše muči. Ne otkrivaju je drugima, ali nje nikako ne mogu da se oslobode. Ono što se desilo, sprečava ih da uživaju u sadašnjosti.

 

Slika 4 - Mislioci biraju četvrtu sliku. Toliko su okupirani razmišljanjem da ih to ometa da bilo šta urade. Zanimljivo je da njih, ma koliko drugačije izgledali, krasi visoko samopouzdanje.

 

Slika 5 - Oko sa ključaonicom biraju ljudi koji su za okolinu velika misterija. Ni oni sami dovoljno ne poznaju sebe. Raspoloženje im se često menja, i  govore samo ono u šta su 100 posto sigurni, piše Higherperspectives.com.

 

Slika 6 - Osobama koje su odbrale šesticu ništa ne može da promakne. Vide sve i osjete sve. Dešava se često i da im potpuno nebitne stvari privuku pažnju. Lako ih je nasmijati, ali se brzo i naljute.

 

Slika 7 - Ovo je izbor energičnih ljudi, onih koji lako ostvaruju svoje ciljeve. Ipak, višak energije može da ih učini veoma nervoznim.

 

Slika 8 - Osmicu biraju ekscentrične osobe, koje privlače neobične stvari i koje imaju neobične hobije. Ne vole pravila, žele da svi budu ležerni kao oni, a okolina može ponekad da ih ocijeni kao čudne ljude.

 

Slika 9 - Posljednja slika najprimamljivija je onima koji imaju veoma zraženu intuiciju i koji neprogešivo procijenjuju ljude i situacije. Devetka se dopada osobama koje vole da ostalima pokažu da se razumiju u sve.

(Faktor.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.