x

Nevjerovatna ispovijest Novaka Đokovića pred novinarima: Mnoge hejtere će biti sramota poslije ovih njegovih riječi!

Novak Đoković je već u 2. kolu ispao sa Australijan opena, pošto je u pet setova izgubio od Denisa Istomina. Poslije meča, Novak je najprije stranim medijima objasnio raloge poraza od 117. igrača svijeta, da bi pred srpskim novinarima otvorio dušu.

Đoković je imao posebno jake riječi na kraju. Dao je poruku poslije koje će se zapitati mnogi koji ga kritikuju, kao i onima koji likuju poslije njegovih poraza, a nažalost, ima ih.

 

Istakao je i da ga pritisak javnosti ne dotiče, da je on kovač svoje sreće, a da ostali, uz dužno poštovanje, mogu da nastave da spekulišu, misle, pretpostavljaju, predlažu…

 

- Živimo u takvom društvu gdje se potenciraju ti uspjesi rekordi, konstantno se vrši taj pritisak, ali u principu mene to sve manje i manje mene dotiče, jer nekako, ja sam krojač svoje sudbine i trudim se da živim život prema tim uvjerenjima, stavovima i filozofiji.

 

- Jednostavno, ja se brinem za sebe i radim ono što je u mojoj moći da obogatim svoj život kakvim god sadržajem, a to što će drugi spekulisati, misliti, pretpostavljati, predlagati… to su, s poštovanjem, naravno, njihova mišljenja, i ne želim da budem zarobljen u tome – zaključio je Đoković.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.