x

Nevjerovatno interesovanje za otvorenje kluba `Boemi` !

``Lebdeći`` klub će bez sumnje paliti maštu i zabavljati cijelo Sarajevo. Ugodnim ambijentom i zabavnim dešavanjima koji su u planu zasigurno će dati  uzbuđenje i more pozitivne energije.

Naime, klub `Boemi` će na radost brojnih Sarajlija svoja vrata otvoriti ovoga petka, 24. maja. Popularni klub koji veže dugu i uspješnu tradiciju partijanja i dobrih provoda ponovo je sa nama, pa nema sumnje kako će istinski ljubitelji dobrih noćnih dešavanja biti prezadovoljni onim što `Boemi` spremaju. 

Club Boemi

Valtera Perica

062 123 273

O velikom otvorenju planiranom za petak, 24. maja se već uveliko govori. Kako je saopšteno iz menadžmenta kluba do sada je pristigao veliki broj rezervacija i vlada nevjerovatno interesovanje. Od tamo poručuju kako su svi dobrodošli i ekskluzivno nam je rečeno kako goste već na samom otvorenju očekuje niz iznenađenja uz muziku uživo, ali i neodoljive ponude, a sve to u ugostiteljskom objektu specijaliziranom za pružanje zabavnih dešavanja kakvih u bh. prijestolnici još uvijek niste bili svjedoci.

Klub `Boemi` je po mnogo čemu jedinstven klub u Sarajevu, specifičnog duha, originalne lokacije i pažljivo odabrane muzičke koncepcije.

Najavljujući kvalitetne usluge, pažljivo odabranu muziku i ogromnu količinu pozitivne energije, klub `Boemi` ``prijeti`` da postane jedno od vodećih mjesta u noćnom životu Sarajeva. `Boemi` predstavlja klub urbane orjentacije, sa modernom, pažljivo osmišljenom koncepcijom rada, u rangu najboljih klubova u državi i sa širokom ciljnom grupom gostiju, posjetilaca i poslovnih saradnika. Kvalitetna muzika, poseban zabavni sadržaj, kao i veoma prijatan ambijent dopustit će vam da se lijepo provedete i opustite, te tako zaboravite na surovu realnost. Ekskluzivan prostor, ekstra druženje, veliki asortiman pića, nevjerovatno dobre ponude i pristupačne cijene, kao i prelijepi ambijent kluba omogućiće vam zabave koje do sada zasigurno niste doživjeli. 

Ne propustite veliko otvorenje kluba u petak, 24. maja sa početkom u 21:00 sati. Sarajlije već dugo iščekuju početak rada kluba, tako da je Ulica Valtera Perića 16. pravo mjesto za vas ovoga petka.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.