x

Neymar neće gledati el clasico, predsjednik PSG-a odlučan: Ne damo ga Realu!

Neymar je u 20 nastupa zabilježio 17 golova i 14 asistencija, međutim prva četiri mjeseca bila su popraćena svađama sa saigračima, trenerom i medijima

PSG je kao bazu za zimski dio priprema odabrao Katar odakle je predsjednik kluba Nasser Al-Khelaifi odbacio glasine kako će Neymar uskoro napustiti PSG i otići u Real Madrid:

``Neymar u Real Madridu? To je nemoguće, nema šanse.``

Brazilac je ovog ljeta u transferu vrijednom 222 milijuna eura prešao iz Barcelone u francusku prijestolnicu, a unatoč tome što je u 20 nastupa postigao 17 golova i zabilježio 14 asistencija, Neymaru su prva četiri mjeseca u Parizu bila iznimno teška. Odmah na početku ušao je u sukob s Edinsonom Cavanijem oko izvođenja jedanaesteraca, a takvo se ponašanje najskupljeg svjetskog igrača navodno nije svidjelo i drugim igračima PSG-a.

Situaciju je dodatno `zakuhao` predsjednik Reala Florentino Perez koji nije odbacio mogućnost dovođenja Neymara:

``Neymar će lakše osvojiti Zlatnu loptu ako dođe u Real. Naš klub omogućava igračima da ostvare svoj puni potencijal.`` 

Real Madrid i PSG će se susresti u februaru i martu kada će u osmini finala Lige prvaka tražiti prolaz među osam najboljih momčadi.

U subotu se u Madridu igra najveći derbi na svijetu, onaj između Real Madrida i Barcelone, a bivša zvijezda Barcelone Neymar je rekao kako neće gledati el clasico:

``Neću gledati El Clasico, jedini klub koji me zanima je PSG.``

 

Izvor: Goal.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.