x

Neymar zbog ozljede kralježnice propušta ostatak Mundiala!

Brazilsku pobjedu nad Kolumbijom zasjenila je ozljeda najveće domaće zvijezde Neymara. Sjajni Brazilac nakon nasrtaja Zunige pred krajem utakmice iznesen je s terena, a očevici tvrde da je plakao. To je poslije potvrdio i izbornik Felipe Scolari.

- Čini se da je bol bila strašna. Da, istina je... Neymar je plakao.

 

Brazilsku zvijezdu, koja je imala velikim problema s koljenom i prije utakmice, hitno su odveli u bolnici, a ubrzo je ustavnovljeno da je zaradio frakturu kralješka. To u prijevodu znači da sigurno propušta Njemačku u utorak...

 

- Nije lako donijeti ovakvu vijest, ali istina je da Neymar neće moći igrati do kraja Svjetskog prvenstva. Pregledi su pokazali frakturu u blizini trećeg kralješka. Operacija neće biti potrebna, ali Neymar mora biti imobiliziran kako bi se kontrolirala bol. Tjedan dana neće biti dovoljno za oporavak. Potrebna mu je oprezna terapija. Morat će nositi pojas oko leđa kako bi se osjećao ugodnije i treba zaliječiti frakturu - rekao je liječnik brazilske reprezentacije.

 

Izbivanje Neymara protiv Njemačke u polufinalu je nenadoknadiv gubitak za Scolarija, koji protiv Elfa neće moći računati ni na svog drugog najboljeg igrača - Thiaga Silvu. Brazilski stoper je protiv kolumbije zaradio drugi žuti karton na prvenstvu.

Izvor:jutarnji.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.